Company
HALFEN. Så kan De være sikker.

Virksomheden

Med over 1.100 medarbejdere i 15 lande og mere end 20.000 produkter er HALFEN internationalt set en af de mest succesrige virksomheder indenfor betonforankring, facadefastgørelse - og monteringsteknik.

Vi tilbyder vores kunder produkter af høj værdi til byggeri med præfabrikerede betonelementer, erhvervs- og boligbyggeri samt anlægarbejde og til trafik- og infrastrukturbyggeri.

Vores mærker "HALFEN", "DEHA", "DEMU" og "FRIMEDA" er førende på markedet. Denne situation ønsker vi at beholde og udbygge worldwide.

Siden virksomheden blev etableret i 1929 har det været vores mål at tilbyde tilpassede, innovative og prisgunstige løsninger. Med lederskab og kompetence. Og med de højeste krav til teknik, kvalitet og sikkerhed. HALFEN-Innovations var og er vejviser for hele branchen.

Også i fremtiden vil vi være med til at skabe fremskridt og investerer derfor i forskning og i samarbejde med universiteterne.

De høje krav, som vi stiller til os selv, afspejles også i forholdet til medarbejdere, kunder og leverandører: Alle faser i vores arbejde bærer præg af tillid, respekt og pålidelighed. For vi ønsker langvarig vækst på verdensplan, og det opnår vi kun ved konsekvent omkostningsstyring, initiativrig adfærd og ikke mindst via bekræftelsen af den tilllid, der næres til os.

Som en international virksomhed er vi bevidste om vores globale og lokale samfundsmæssige ansvar. Og disse forpligtelser tager vi aktivt vare på.Strukturen i HALFEN

HALFEN er i dag en international virksomhed med en omsætning på over 170 mio. euro. Vi producerer vores produkter i på 2 fabrikker i Tyskland (Langenfeld og Artern/Thüringen) og i Polen.

Dermed opnår vi en optimering af vores lønomkostninger afhængig af graden af produktionsteknik. I 15 Lande støtter vi vores kunder med vores HALFEN landsorganisation, vores produkter bliver takket være vores forretningpartnere solgt i mere end 35 lande.

Men vi ved, at man hver dag skal gøre sig fortjent til succes. Med en brugerorienteret tilpasning, et hurtigt og fleksibelt logistikkoncept og produkter, der kan fås i hele verden, har vi lagt grundstenen til den fremtidige succes for Halfen GROUP.

Vi tænker intensivt på vores kunder behov og sørger derfor for, at verdensmarkederne for HALFEN udvikler sig konstant. I finder jeres kontaktperson i en webpræsentation under "Kontakt".

Plant Langenfeld
Produktion Langenfeld/Rheinland
Plant Artern
Produktion Artern/Thüringen
Produktion Nowe Skalmierzyce/Polen
DEMU Produktion Utrecht/Holland